Cadeaudagen in Oxfam Wereldwinkel en in De Plaats te Deinze

Terug van een beetje weg te zijn geweest: in de buurt van onze winkel op de hoek Ghesquièrestraat/Kalkhofstraat kan je komen snuisteren tussen de (faire) geschenken. Vrijdag 9/12 tussen 18-22u Zaterdag 10/12 tussen 10 en 18u en zondag 11/12 tussen 13.30 en 18u

Wie de komende feesten echt duurzaam wil vieren, kan inspiratie opdoen tijdens het geschenkenbeurs en wijnfestival. Je vindt er hebbedingen en pakjes die met zorg gemaakt zijn door de wereldwijde artisanale partners (sjaals, lederwaren, speelgoed, manden en keramiek, originele beelden uit alle delen van de wereld) Voor de wijnen, chocolade, koffieproducten en postkaarten van Unicef kan je ondertussen ook terecht in de winkel zelf.

Wie graag zelf mee denkt  of -werkt in de groep van vrijwilligers kan gerust een verkoper aanspreken. Tot dan.
Op vrijdagavond is er een optreden van Nils De Caster in De Plaats

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...