Markant Deinze steunt Contactcentrum Deinze (erkend verdeelpunt Voedselbank) met geschenkpakketten

Markant Deinze schenkt een beetje warmte. Markant Deinze doet ook dit jaar een actie voor een lokaal goed doel. Contact Centrum Deinze (erkend verdeelpunt Voedselbank) worden er geschenkpakketten verkocht.

Met acties van Warm Markant zamelt de vereniging niet alleen geld in voor de voedselbank, maar het is ook symbolisch het schenken van een beetje warmte aan zij die het nodig hebben. Dit jaar heeft de Voedselbank in Deinze heel wat nieuwe aanmeldingen gekregen. Alle hulp is welkom.

Het pakket werd samengesteld met producten van lokale markante handelaars. Het is een combinatie van lekkere dingen, maar ook gezellige decoratie. Zo schenk je ook een beetje warmte als je dit cadeautje afgeeft.

Een pakket kost 35 euro. Je kan een pakket bestellen via [email protected] en storten op BE79 8901 2416 0233. Bedrijven kunnen een onkostennota krijgen. De pakketten kunnen afgehaald worden op maandag 19/12 in de Rekkelinge tussen 19u en 21u tijdens de avondactiviteit ‘feestelijk tafelen’ van Markant.

Die avond zorgen Wijnen Sam Verheecke, Zuskus, Sayitwithacandle, Braavo en Tapafina voor een sfeervolle avond met demonstraties van cadeautjes inpakken en feesttafel tips (inkom 5 euro).
De winst aan de bar gaat ook integraal naar de Voedselbank.

Maar er is meer: de teamleden van Markant zullen ook meewerken aan de nationale voedselbank actie op 25/11 in Delhaize én zamelen op 19/12 ook producten in voor de voedselbank (enkel producten voor persoonlijke hygiëne: douchegel, tandpasta, shampoo, enz…).

Wil je hen meehelpen, een pakket bestellen of producten schenken? Stuur dan een mailtje naar [email protected] of contacteer Alexandra Claes op 0477/44.51.03

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...