Huis van de Kerstman

Benieuwd hoe de Kerstman leeft, werkt en slaapt? Kom hem dan de komende dagen bezoeken in zijn huis in de Tolpoortstraat 86. Alle kinderen krijgen een leuke verrassing, de toegang is gratis. Verder kan je er inspiratie opdoen voor jouw kerstcadeaus en kan je er genieten van een drankje in de pop-up winterbar Santa Flo. 

Bij een bezoek aan het huis van de Kerstman in de Tolpoortstraat 86 krijg je toegang tot zijn cadeaukamer, leef- en werkruimte en slaapkamer. De kerstman vraagt aan de kinderen om zo veel mogelijk kersttekeningen mee te nemen. Deze worden dan uitgehangen in zijn huis. Voor alle kinderen is er een leuke verrassing voorzien (zolang de voorraad strekt). Je kan er vanaf 16 december tot en met 8 januari terecht. De openingsuren en de aanwezigheid van de kerstman vind je op www.winterpretaandeleie.be

Geen idee wat te kopen als kerstcadeau? In het huis van de Kerstman vind je alvast de nodige inspiratie: 16 Deinse zaken plaatsen er 1 of meerdere pakjes in de kijker. Via de bijhorende QR-code kan je jouw kerstcadeaus onmiddellijk bestellen via de webshops. De deelnemende zaken zijn Tartiste, Electro Mac, Hola Vinos, Wendy’s Partyshop, Hokus Pokus Toverbol, New Jewel, Kinderpartybox, Bloemgebeuren, Intueri, Rechts van de kerk, Brasserie BrunO, Pralinja, So Belli, R&S Design, Atelier 9A en Stad Deinze.

Dorst gekregen na het bezoeken van het Huis van de Kerstman en het shoppen van kerstcadeaus? Geen nood, je kan terecht in de pop-up winterbar ‘Santa Flo’. Santa Flo start op vrijdag 16 december van 12 u. tot 20 u. en is daarna dagelijks open van 12 tot 18 u. Op 26 en 27 december is de winterbar gesloten.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...