Nieuwe uitbater voor Het Groot Verzet 

Nancy Bouckaert baat vanaf woensdag 14 december Het Groot Verzet uit, de horecazaak op het gelijkvloers van dienstencentrum Leiespiegel. Iedereen is er welkom vanaf 9 u. voor de opening. De eerste bezoekers ontvangen een leuke attentie. 

Dienstencentrum Leiespiegel bevat naast stadskantoren ook een horecazaak, gelegen aan de oevers van de Leie. Vanaf woensdag 14 december zal Nancy Bouckaert als personeelslid van de stad de zaak uitbaten.

Nancy is geboren en getogen in Deinze en heeft al heel wat ervaring in horeca in de stad. “Ik startte mijn carrière oorspronkelijk in de zorgsector en maakte de overstap naar de horeca. Persoonlijk contact is belangrijk voor mij, ik ben graag ‘onder de mensen’” klinkt het bij Nancy. “Mijn droom was om een eigen zaak uit te baten. Onder andere door de coronacrisis kwam het er nog niet van. Ik merkte dat Het Groot Verzet niet langer geopend was en besloot mijn kans te wagen. Ik stuurde een spontane sollicitatie naar de stad en kan nu terug invulling geven aan deze prachtige zaak in fietsthema. Ik ben van plan er een echte trekpleister van te maken waar iedereen zich thuis voelt. Deinzenaren, toeristen, passanten, … zijn allemaal welkom. Door mijn ervaring weet ik dat mensen terugkeren door de goede bediening. Dat is wat ik hen zal aanbieden” besluit Nancy. 

Voorlopig start Het Groot Verzet enkel met een drankkaart. Het café is gesloten op maandag en dinsdag en geopend op woensdag van 9 u. tot 13.30 u. en van 14 u. tot 18 u., op donderdag en vrijdag van 14 u. tot 18 u. en op zaterdag en zondag van 10 u. tot 13.30 u. en van 14 u. tot 18 u. 

Info

www.deinze.be/het-groot-verzet

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...