Kom met Valentijn shoppen in Deinze en maak kans op een romantische citytrip

Met Valentijn gaan heel wat mensen op zoek naar een mooi geschenk om hun geliefde te verrassen. Deinze Winkelstad vzw en stad Deinze zorgen ervoor dat deze liefdevolle periode niet onopgemerkt voorbij gaat en organiseren een Valentijnactie. Wie tussen 1 en 14 februari komt Valentijnshoppen in Deinze maakt kans om een romantische citytrip naar Parijs voor twee personen te winnen.

14 februari is de dag van de liefde en het uitgelezen moment om je geliefde iets moois te schenken. 

“Dankzij het grote en diverse aanbod van handelszaken heeft stad Deinze heel wat te bieden op het vlak van Valentijnsgeschenken: geschenken-, juwelen-, bloemen-, boeken-, lingerie-, praline- en decoratiewinkels en nog zoveel meer” klinkt het bij Filip Vervaeke, schepen bevoegd voor lokale economie.

”Om deze liefdevolle periode niet onopgemerkt voorbij te laten gaan en om het lokale winkelen aan te moedigen organiseert Deinze Winkelstad in samenwerking met de stad een Valentijnsactie .Wie tussen 1 februari en 14 februari komt winkelen in Deinze en deelgemeenten vraagt aan de winkelier een deelnameformulier en maakt kans om een romantische citytrip naar Parijs voor twee personen te winnen. Er zullen vier winnaars geloot worden.”

Praktisch

Vul het deelnameformulier in en deponeer het in de inzamelbox bij het onthaal in dienstencentrum Leiespiegel, Brielstraat 2 en het gemeentehuis in Nevele, Cyriel Buyssestraat 15. 

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...