27ste VTI Eetfestijn op zondag 12 februari

Nog tot en met 6 februari kan u uw plaatsen reserveren voor onze VTI Eetfestijn op https://eetfestijn.vtideinze.be

Na meer dan 25 jaar is het VTI-eetfestijn uitgegroeid tot een vaste waarde in onze regio. Vorig jaar hebben we u – om de gekende reden – enkel een alternatief (takeaway) kunnen aanbieden.

Daarom zijn we verheugd u samen met familie, vrienden en kennissen opnieuw te kunnen uitnodigen naar het 27ste VTI-Eetfestijn op zondag 12 februari 2023 in de Brielpoort van Deinze. De opbrengst gaat dit jaar naar verdere verfraaiingswerken van de schoolomgeving en de ‘100km-run voor Kom op tegen Kanker’ waaraan een ploeg van het VTI zal deelnemen.

Wie het VTI wil steunen, is van harte welkom.

Vanaf 11.15 uur bent u welkom voor het aperitief en vanaf 12.00 uur kan u aanschuiven aan het buffet. U heeft de keuze uit vegetarische lasagne, warme beenham of warme zalmschotel met frietjes en groenten. Voor de kinderen voorzien we balletjes in tomatensaus eveneens met frietjes. Voor het dessert kan men vooraf kiezen uit een confituurtaartje, een éclair, een Valentijn gebak of een chocomousse.

Er is gelegenheid om deel te nemen aan de tombola bestaande uit 20 prachtige hoofdprijzen (helivluchten, gereedschappen, waardebonnen, wellnessarrangementen, speelgoed …).

Inschrijven kan nog tot 6 februari 2023 via de webshoplink https://eetfestijn.vtideinze.be, op www.vtideinze.be of via de QR-code. Meer info op de website en op onze facebookpagina www.facebook.com/deinzevti. Wees snel want de plaatsen zijn beperkt!

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...