Nieuw: startersgids voor ondernemers

Een onderneming starten in Deinze. Hoe begin je eraan? Onze dienst Lokale Economie stelde een handige wegwijsgids samen om startende en bestaande ondernemers/handelaars een leidraad te geven rond ondernemen in Deinze. De brochure is te vinden op www.deinze.be/starten-als-zelfstandige.

Indien gewenst is de gids ook in geprinte versie verkrijgbaar.

Heel wat ondernemers dromen van een eigen zaak in Deinze, maar vinden niet altijd de juiste weg of de juiste antwoorden op hun ondernemersvragen. 

“Als stad willen wij ondernemers ondersteunen in hun plannen”, vertelt Filip Vervaeke, schepen bevoegd voor lokale economie. “De startersgids (20 pagina’s) wil een leidraad zijn in alle facetten van het ondernemerschap zowel voor nieuwe als bestaande ondernemers. Volgende onderwerpen komen aan bod: regelgeving en procedures om een zaak op te starten, financieringsmogelijkheden, informatie over subsidies, een goede locatie vinden, informatie over HUP/HUB, Deinze Winkelstad en Deinze industrie, uitleg hoe je een stadsleverancier kan worden en informatie over de Deinze cadeaubon. 

Om de snel wijzigende informatie actueel te houden kozen we voor een digitale brochure die te vinden is op www.deinze.be/starten-als-zelfstandige.

Indien gewenst is ze ook in gedrukte versie beschikbaar.

Nog vragen? Aarzel niet om de dienst Lokale Economie te contacteren.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...