NIEUW! De Troostbox: Een foodbox voor wie rouwt

Zelfs met het kleinste gebaar kan je een wereld van verschil maken. Zo kwam de Troostbox tot stand, een foodbox voor wie rouwt. Een warme samenwerking tussen 2 vriendinnen: Rouwcoach Kathy van Ochtenddauw en Caro van Puur by Caro.

In een rouwproces is gezond koken en eten niet je grootste zorg. Daarom biedt Kathy van Ochtenddauw uit Vosselare samen met Caro van Puur by Caro uit Deinze heerlijke, verse en gezonde foodboxen aan onder de naam ‘Troostbox’.

Het zijn specifieke foodboxen voor wie rouwt. De 2 besties focussen op huisgemaakte warme maaltijden, soepen en zoete dessertjes die klaargemaakt worden met lokale, verse en onbewerkte ingrediënten en heel veel liefde. In elke box zit een exemplaar van ONTroerd, een kwalitatief en boeiend magazine over de kringloop des levens.

Zoals Jeroen Meus het zo mooi verwoordde in ‘Dagen zonder broer’:
“Koken voor iemand is zorg dragen voor iemand.” Of dat nu voor jezelf of voor een geliefde is.

Je kan de Troostbox aankopen via Koop hier je troostbox

Wie eventueel nood heeft aan rouw begeleiding of business coaching neem dan een kijkje op Ochtenddauw

Dit mag je verwachten van het gezonde eten van Puur by Caro (zie foto)

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...