DOPPIO Concert zaterdag 25 maart ‘23  – 20u – Meigem

Kom naar het concert van Jill Suykerbuyk en Griet Grypdonck, waarbij de ambiance gegarandeerd is. Deze twee zoekende zielen houden van koffie en mooie muziek en zullen een optreden geven met hartverwarmende arrangementen van swingende jazz, een verdwaalde blues, een vederlichte bossa en zelfs een scheutje klassiek. Jill Suykerbuyk zal de zang verzorgen en Griet Grypdonck zal de contrabas bespelen. Mis dit niet!

Een voorsmaakje

Inkom 15 euro, D’APOSTROF Pastoriestraat 59 9800 Meigem Deinze 

Reserveren gewenst via [email protected] of 0494 534566
info www.dapostrof.be

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...