Perfecta viert 40 jaar met grote spaaractie

Perfecta viert dit jaar haar 40-jarig bestaan. De zaak begon ooit als een kleine naaiwinkel, maar is inmiddels uitgegroeid tot een ware alles-in-een winkel. Eigenaresse Monique Coppens nam de winkel over in 1983 en sindsdien is er veel veranderd. De winkel is meerdere malen verhuisd en het aanbod is flink uitgebreid.

Naast kledingstoffen en naaibenodigdheden biedt Perfecta ook breiwol, hobbymateriaal, naaimachines, retouches en nieuwkuis/was aan. Enkele jaren geleden is Jo Van den Berghe bij de zaak gekomen en heeft hij zich gespecialiseerd in het bedrukken en borduren van kledij, de verkoop van bekers, trofeeën en medailles. Perfecta heeft zelfs een hoekje vrijgemaakt voor de verkoop van kranten en tijdschriften en fungeert tevens als afhaalpunt voor pakjes van diverse koeriersdiensten.

Om dit jubileum te vieren en klanten te bedanken, heeft Perfecta een grote spaaractie opgezet. Bij iedere aankoop vanaf 5 euro (uitgezonderd retouches, nieuwkuis enzovoort) krijgt de klant een stempel. Met deze stempels kunnen klanten sparen voor gratis washandjes, handdoeken, badhanddoeken en zelfs strandlakens. Voor klanten van de Lotto, kranten en tijdschriften geldt er een aparte actie. Zij krijgen per krant, tijdschrift en lotto formulier een stempel. Vanaf 20 stempels krijgt de klant een gratis kraslot ter waarde van 1 euro.

De spaaractie begint op 1 maart 2023 en loopt tot het einde van het jaar. Perfecta hoopt op deze manier haar klanten te bedanken voor hun jarenlange loyaliteit en te laten zien dat ze nog altijd klaarstaan om hen van dienst te zijn.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...