Actie Winkel bij mei

Wie tussen 1 en 28 mei komt winkelen in Deinze en deelgemeenten maakt kans op een Deinze cadeaubon ter waarde van 50 euro of op een ontbijtmand voor twee personen tijdens het ontbijtfestival op zondag 11 juni.

“Deinze Winkelstad vzw en Stad Deinze organiseren de actie Winkel bij mei”, vertelt Filip Vervaeke, schepen bevoegd voor lokale economie. “Wie van 1 tot en met 28 mei komt winkelen in Deinze en deelgemeenten kan één van de 50 Deinze cadeaubonnen ter waarde van 50 euro of één van de 30 ontbijtmanden voor  twee personen winnen die Deinze Winkelstad weggeeft tijdens het ontbijtfestival op de Markt op zondag 11 juni.

“Om de actie kenbaar te maken vragen we de deelnemende handelaars om hun etalage of winkel in te richten in het thema van de lente, lentefeest, communie, …” vult Hans D’Hulster, voorzitter Deinze Winkelstad, aan. “Bij deze actie werken we bovendien voor het eerst met een QR code waarmee klanten online kunnen deelnemen. Het blijft ook mogelijk om het gedrukte invulformulier in te vullen en te deponeren in de inzamelbox bij het onthaal in dienstencentrum Leiespiegel, Brielstraat 2 en/of het gemeentehuis in Nevele, Cyriel Buyssestraat 15. 

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...