De Wassende Maan trapt de lente op gang

LENTEMARKT ALS STARTSCHOT VOOR HET MOOIE WEER

De lente heeft lang genoeg op zich laten wachten. De medewerkers en boeren van biodynamische boerderij De Wassende Maan uit Astene trappen dus zélf de lente op gang! Op zaterdag 6 mei kan je daar terecht voor een gezellige Lentemarkt.

Het weerbericht zit goed, de voorbereidingen zijn bijna afgerond en tal van standhouders zijn er klaar voor. Volgende week zaterdag wordt weer veel volk verwacht op de bruisende Lentemarkt op de boerderij van De Wassende Maan. Er worden plantjes verkocht van collega bioboeren van ‘De Loods’, zaden van lokale kwekers, bio bloembollen, potgrond en tuinspullen. Je kan komen snuisteren bij infostanden en kraampjes met allerhande (moederdag)geschenken, ambachtelijke en duurzame hebbedingen. De proeverijen en demonstraties van o.a. de houtovens van Ovun, lokale bieren van De Wilde Brouwers,… zijn een feest voor de zintuigen. Ook aan de kinderen is gedacht. Kinderboekenauteur Pieter De Donder stippelde een speelse speurtocht uit over de velden en er is boerderijgrime voor een glimlach op ieders gezicht.

Ga mee op rondleiding, ontdek het kersverse zelfpluk bloemenveld ‘Bloemenwij’ en plof neer in de zonnige boerderijbar met een biodrankje en hapje. Het ideale recept voor de aftrap van de lente!

Welkom op zaterdag 6 mei tussen 10-18u te Beekstraat 35, Astene.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...