Jeugddienst trekt zomer op gang met gezinsfestival Café Congé

De Jeugddienst pakt dit jaar uit met het nieuwe gezinsfestival Café Congé. Café congé staat garant voor een gezellige sfeer, toffe muziek, lekkere hapjes en drankjes en leuke randanimatie. Iedereen is op vrijdag 30 juni vanaf 16 u. welkom op de festivalsite in het Kaandelpark. 

“Met Café Congé biedt Stad Deinze haar inwoners de mogelijkheid om met het gezin de vakantie te starten met een gezellige avond vol animatie, muziek en zomerse vibes. Natuurlijk kunnen zomerse hapjes en heerlijke verfrissingen niet ontbreken,” zegt  Rutger De Reu, schepen van Jeugd. “Wie dat wenst, kan vooraf een mini- of maxi-aperitiefpakket bestellen om ten volle te kunnen genieten van de sfeer met hapjes en dranken. Daarnaast zal de foodtruck van lokale pastabar La Bicyclette iedereen weten te verleiden met een aanbod van heerlijke verse pasta’s en sauzen die doen dromen van zuiderse sferen. Verder zijn er overheerlijke dranken en ijsjes verkrijgbaar aan de bar.”

Wat houdt Café Congé in?

Vrijdagavond 30 juni is iedereen vanaf 16 uur welkom in het Kaandelpark. Tussen 16 u. en 19 u. kunnen gezinnen er genieten van heerlijke hapjes en dranken met zomerse achtergrondmuziek. Terwijl de volwassenen genieten van het gezellige samenzijn, worden de kinderen door Oscar Crew in de watten gelegd en kunnen ze genieten van een ruim aanbod aan kinderanimatie: circusanimatie, airbrush tattoos, speksteen bewerken, springkasteel, … Tussendoor zal een goochelaar jong en oud verrassen met zijn tricks. 

Vanaf 19 u. zal DJ Handjesindelucht er met zijn combinatie van 200% energie en 200% fun voor zorgen dat jong en oud(er) danst, zingt, zweet, springt en zich vooral amuseert. Om 21 u. zal YIP covergroep het feest op het podium verderzetten met een fantastische mix van rock- en pop-covers. 

De bar van jeugdhuis Brieljant blijft doorlopend open van 16 u. tot 23 u. om iedereen van de nodige verfrissingen te voorzien tegen democratische prijzen. 

De toegang tot Café Congé is gratis. Om de festivalervaring compleet te maken, kunnen gezinnen die dat wensen vooraf een mini- of maxi-aperitiefpakket bestellen via www.deinze.be/cafeconge.

Praktisch

Wanneer? Vrijdag 30 juni van 16 tot 23 uur
Waar? Kaandelpark, Mouterijdreef 20, Deinze
Toegang: GratisInfo en reservatie aperitiefpakketten:www.deinze.be/cafeconge

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...