Werken Centrumlaan Deinze

Van dinsdag 8 augustus tot en met donderdag 31 augustus wordt er gewerkt in het eerste deel van de Centrumlaan (tussen de Volhardingslaan en Oostkouterlaan). De werken zijn dringend nodig voor het herstel van een verzakking in het wegdek ten gevolge van een breuk in de riolering. De werken worden bewust nu uitgevoerd omwille van de schoolvakantieperiode.

Aansluitend op de herstelwerken aan het wegdek wordt er een afgescheiden fietspad voorzien van 2 meter breed, met een naastliggend voetpad van 1,5 meter, voorzien van veilige oversteken. Ook de opstelstrook voor fietsers aan het kruispunt met de Volhardingslaan wordt vergroot om een veiligere situatie te creëren.

De planning van alle werken is onder voorbehoud van onvoorziene werf- en weersomstandigheden.

Verkeersregeling

Tijdens de werken wordt de rijweg volledig afgesloten voor gemotoriseerd verkeer. Fietsers moeten afstappen en kunnen op een veilige manier langs de werf passeren.

Voor het andere verkeer is er een omleiding voorzien via de Volhardingslaan – Gaversesteenweg – Oudenaardsesteenweg – Centrumlaan (Rozenlaan/Kastanjelaan tijdens de zaterdagmarkt), of via de Volhardingslaan – Kortrijksesteenweg – Molenstraat – Sint-Hubertstraat – Houtkantlaan – Oostkouterlaan. 

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...