KADE blijft groeien

Het wordt een creatief schooljaar in onze regio, want Kunstacademie Deinze blijft maar groeien. Met maar liefst 2.860 inschrijvingen in de opleidingen dans, beeld, woord en muziek in Deinze en de filialen Kruishoutem, Landegem, Nazareth, Sint-Martens-Latem en Zulte zet KADE opnieuw een recordaantal op de tabellen. 

“We zijn heel blij dat zoveel kinderen en volwassenen hun weg vinden naar KADE,” zegt directeur Geert Dhondt. “Ons professioneel team van leerkrachten en personeel begeleidt hen met veel enthousiasme om hun creatieve en artistieke dromen te realiseren. Dankzij onze zichtbare aanwezigheid in de stad en in de regio, en door talrijke samenwerkingen met lokale culturele partners als Leietheater, Mudel, de bibliotheek en de dagscholen willen we bereikbaar zijn voor iedereen.”

In KADE kan je aan de slag met klassieke of hedendaagse dans, beeldende kunsten, theater, storytelling, media, musical en muziek. Daarnaast zijn er ook de kortlopende cursussen Schrijven, Muziekactua en Muziekgeschiedenis. Wil je graag dit schooljaar nog starten? Dan kan je nog inschrijven tot en met zaterdag 30 september, dus twijfel niet te lang.  

“KADE is enorm rijk door het brede publiek dat deelneemt aan de lessen,” zegt schepen Trees Van Hove. “Wist je dat leerlingen kunnen starten vanaf zes jaar, maar dat er geen leeftijdsgrens op dromen staat? Zo is de oudste leerling van KADE 82 jaar en zijn er vier leerlingen die les volgen in de vier opleidingen.” 
Alle info over de opleidingen en de online inschrijvingen vind je op www.kunstacademiedeinze.be.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...