Jan Tijtgat, medebedrijfsleider van Bouwwerken Tijtgat uit Deinze, werd in het Brusselse Maison De La Poste uitgeroepen tot Jonge Vlaamse Aannemer 2023

Op de voorstelling van het jaarlijkse visierapport stelde Embuild Vlaanderen traditiegetrouw zijn jonge ondernemers uit de bouwsector voor. Vijf van hen, één per provincie, werden daarbij gehuldigd tot Jonge Vlaamse Aannemer van het Jaar. Op voordracht van Embuild Oost-Vlaanderen ging de eer voor onze provincie naar Jan Tijtgat, die mee aan het roer staat van het Deinse Bouwwerken Tijtgat BV.

Jan Tijtgat (34) runt het bouwbedrijf samen met zijn zeven jaar oudere broer Davy. Ook vader Marnix helpt nog dagelijks mee in het familiebedrijf. 2023 is een bijzonder jaar voor de aannemer. Naast de titel Jonge Vlaamse Aannemer werden ook de nieuwe bedrijfsbouwen in industriezone De Prijkels in gebruik genomen. Op het terrein van 3500m² staat een nieuwe loods van 1000m², 300m² kantoren met als kers op de taart een grote vergaderruimte met bar op de bovenste verdieping. De plechtige opening volgt op 26 en 27 januari 2024.

Bouwwerken Tijtgat is een aannemingsbedrijf met erkenningsklasse 3. Het werd opgericht in 2013 als eenmanszaak en werd later omgevormd naar een bv. De core-business van het bedrijf is ruwbouw van nieuwbouw woningen en appartementen tot maximaal ongeveer 25 units. Daarnaast is het bedrijf ook actief in de residentiële projectontwikkeling waarbij ze zich specialiseerden in kleinschalige verkavelingen met relatief grote loten en kwalitatieve woningen.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...