Proef en Ontdek op de Tasting Afterwork bij drinks4u in Deinze!

Op vrijdag 24 november nodigt drinks4u je uit voor een onvergetelijke “Tasting Afterwork” van 14u tot 21u. Een perfecte gelegenheid om het weekend in te luiden met verrukkelijke dranken en heerlijke hapjes. Tussen 16u en 21u stellen diverse leveranciers zich op in de winkel om hun bijzondere assortiment te presenteren en te laten proeven. Van verfijnde wijnen en sterke dranken tot ambachtelijke bieren, zelfs koffieliefhebbers en picon-fans worden niet over het hoofd gezien.

Klik hier voor het Facebook event

Na het proeven en shoppen kun je genieten van een welverdiend pintje en een smaakvolle burger, aangeboden door drinks4u. Het belooft een gezellige avond te worden, doordrenkt met de beste smaken en een ontspannen sfeer.

Drinks4U: Waar Keuze een Overvloed wordt!

Misschien ben je nog niet bekend met drinks4u? Geen zorgen, neem een kijkje op hun website of breng een bezoek aan de winkel om het uitgebreide assortiment te ontdekken. Met meer dan 1650 soorten bier is drinks4u een ware hemel voor bierliefhebbers. Het paradepaardje van de winkel is het aanbod aan speciaalbieren, zorgvuldig geselecteerd in samenwerking met kleine brouwers. Van klassiekers zoals Westmalle en Duvel tot unieke vondsten die je elders niet snel tegenkomt, je vindt het hier allemaal.

Maar er is meer! drinks4u biedt ook een uitgebreide selectie sterke dranken, waaronder een unieke collectie gin, rum, whisky, likeuren, digestieven en aperitieven. Met de passie voor whisky van Jelle, broer van zaakvoerder Wim, ben je verzekerd van deskundig advies om de perfecte fles whisky te vinden, ongeacht je ervaringsniveau.

Natuurlijk is er ook gedacht aan de wijn- en bubbelliefhebbers. Van champagne tot prosecco en cava, bij drinks4u vind je alles voor een geslaagde aperitief.

Het Perfecte Geschenk bij drinks4u

Op zoek naar het ideale geschenk? Stop met zoeken! drinks4u biedt niet alleen kant-en-klare drankenpakketten aan, maar je kunt ook je eigen pakket samenstellen. Wijn, whisky, bier of iets anders? Jij beslist! En alsof dat nog niet genoeg is, biedt drinks4u ook een uniek assortiment vinylplaten aan. Wims passie voor muziek vertaalt zich naar Vinyl4U, een hoekje in de winkel waar artiesten en liefhebbers terechtkunnen voor een boeiende selectie aan vinylplaten. Voeg een vleugje muziek toe aan je geschenkmand en maak het extra speciaal.

Kortom, bij drinks4u in Deinze ben je verzekerd van een smaakvolle ervaring, een ruime keuze en een warm welkom. Kom langs op de Tasting Afterwork en laat je smaakpapillen verwennen!

drinks4u – Gentsesteenweg 41 te Deinze

https://www.drinks4u.be/

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...