Winterpret aan de Leie

Dit jaar komt de ijspiste met kermisattracties voor het eerst op de Markt. Drie weken lang, van 15 december tot en met 7 januari, zorgt ook de knusse Almhütte Chez Babette voor heel wat activiteiten en lekkers in een uniek kader. De kerstmarkt loopt tijdens het weekend van 15 december. Op vrijdag 15 december kan je 6 of 12 km wandelen of lopen op het unieke beweegevenement Claus Christmas Run. Op zondag 7 januari klinken we graag samen op de Markt op het nieuwe jaar.

IJspiste, kermisattracties en de Almhütte Chez Babette
Van 15 december tot en met 7 januari – Markt Deinze

Dit jaar komen de ijspiste, de kermisattracties en de Almhütte voor het eerst op de Markt in samenwerking met Look-i-Like. De Almhütte Chez Babette zorgt op een knusse manier voor heel wat lekkers en activiteiten in een uniek kader. De activiteitenplanning op en naast het ijs vind je terug op de stedelijke website en op de Instagram en Facebookpagina van Chez Babette. Spreek hier af met familie en vrienden en geniet van winterse hapjes en specialiteiten!

Gratis

Kerstmarkt Deinze

Vrijdag 15 december van 19 tot 24 u., zaterdag 16 december van 15 tot 24 u. en zondag 17 december van 15 tot 23 u. – Markt Deinze

Ook dit jaar voorzien we drie dagen kerstmarkt! Op zoek naar een leuk kerstcadeau? Kom snuisteren in de gezellige kerstkraampjes en geniet van een drankje en lekkers terwijl je luistert naar aangename kerstmuziek op de achtergrond. Er is ook extra animatie voorzien.

Dit jaar vind je de kerstman in de Almhütte Chez Babette, hij heeft een leuk geschenk bij voor elk kind, breng zeker een tekening mee, hij verzamelt ze heel graag: 

  • op vrijdag 15 december van 19.00 tot 22 u.
  • op zaterdag 16 december van 15.00 tot 20.00 u. 
  • op zondag 17 december van 15 tot 18.00 u.

Nieuwjaarsreceptie voor inwoners

Zondag 7 januari van 11 tot 13 u. – Markt Deinze

Alle Deinzenaars zijn welkom om samen te klinken op het nieuwe jaar. Aan diverse chalets kan je drankjes en streekgebonden lekkers krijgen. Bij aankomst ontvang je twee consumptiebonnen, waarvan elke bon goed is voor een drankje of een hapje naar keuze.

Info

www.winterpretaandeleie.be

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...