Eindejaarsactie Deinze Winkelstad 

Kom tijdens de eindejaarsperiode winkelen in Deinze en win leuke prijzen! Stad Deinze en Deinze Winkelstad schenken 20.000 euro aan Deinse cadeaubonnen weg. Je kan deelnemen via een spaarkaart of neem een selfie bij de grote kerstboom of het verlicht hert aan de kerk in Deinze of bij de kerstboom aan de kerk in Landegem en post die op sociale media met de #deinzewinkelstad.

De actie loopt tussen 9 december tot 7 januari.

“Het einde van het jaar is in zicht! Ook dit jaar kan je tijdens het winkelen in Deinze in de prijzen vallen. 
Stad Deinze en Deinze Winkelstad geven 20.000 euro aan cadeaubonnen weg!” vertelt Filip Vervaeke, schepen bevoegd voor lokale economie. 

Wie tijdens de eindejaarsperiode komt winkelen bij een deelnemende handelaar, maakt kans om een Deinse cadeaubon ter waarde van 100 euro te winnen. Deelnemen kan door de QR-code te scannen bij de handelaar of een deelnameformulier in te vullen. Je kan de formulieren tot 19 januari deponeren in dienstencentrum Leiespiegel of in het gemeentehuis Nevele. Maar je kan ook kans maken op een Deinse cadeaubon ter waarde van 250 euro als je een leuke selfie maakt aan de grote kerstboom of het verlicht hert aan de kerk in Deinze of aan de grote kerstboom in Landegem en deze selfie deelt op jouw sociale media kanaal met de #deinzewinkelstad. Hoe meer je deelt, hoe meer kans je maakt.

We wensen jullie alvast een fijn eindejaar en een gelukkig nieuwjaar.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...