JH Brieljant organiseert eerste grote FIFA-toernooi

Op woensdag 20 december wordt JH Brieljant vanaf 17 uur omgetoverd tot een echt FIFA-walhalla. Het jeugdhuis organiseert die dag in samenwerking met de jeugdopbouwwerking JOW en de firma WePlay Esports een gratis toernooi voor FIFA-spelers vanaf 12 jaar. Het toernooi start om 18 uur en eindigt om 22 uur. In totaal kunnen 80 deelnemers het tegen elkaar opnemen. Voor de eerste drie winnaars zijn er mooie prijzen voorzien. Ook supporters zijn welkom om te genieten van de unieke sfeer en een lekker drankje. 

FIFA populair bij jong en oud

“Sinds enkele jaren kunnen jongeren in JH Brieljant FIFA spelen op groot scherm tijdens de middaginstuif, tijdens de openingsuren van het jeugdhuis en tijdens de instuifmomenten van de jeugdopbouwwerking” zegt Kian Slock, jeugdhuismedewerker van JH Brieljant. “We merken dat FIFA steeds populairder wordt bij al onze bezoekers en dat het spel zowel bij jong als oud echt aanslaat. We speelden al langer met het idee om een grootschalig FIFA-tornooi te organiseren en met de firma WePlay Esports kunnen we onze droom realiseren. Een geschikt moment voor de jongste bezoekers om te ontspannen na de kerstexamens en voor de oudere bezoekers om te relaxen tijdens de blokperiode.”

Toernooi voor 80 deelnemers

“JH Brieljant wordt op woensdag 20 december de plaats bij uitstek voor alle FIFA-spelers uit Deinze en omstreken: met tien PlayStation 5 consoles en tien beeldschermen kunnen zo’n 80 jongeren tussen 18 uur en 22 uur deelnemen aan het grootste EA FC 24 tornooi dat ooit in onze stad werd georganiseerd” vertelt Rutger De Reu, schepen bevoegd voor jeugd. “Deelname aan het toernooi is volledig gratis en voor de top-drie zijn mooie prijzen voorzien. Redenen genoeg dus om je kans te wagen en je in te schrijven voor dit unieke toernooi.”

De deuren van JH Brieljant gaan open vanaf 17 uur. Ook supporters zijn van harte welkom om mee te genieten van dit leuke evenement met een heerlijk drankje aan de bar van JH Brieljant. 

Inschrijven voor het toernooi kan tot woensdagmiddag 12 uur via http://weplayesports.events/jeugdhuis-brieljant

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...