Lekker blijven hangen op Winterleie!

Winterleie kerstmarkt viert zijn vijfde editie met optreden van Margriet en Celien Hermans. Op zaterdag 16 december (14u tem 22u) gaat de vijfde editie van de Winterleie kerstmarkt door thv DVC Heilig Hart (Leernsesteenweg 53, Bachte-Maria-Leerne).

Om één of andere reden voelt het die dag op de Winterleie kerstmarkt net iets warmer aan dan elders. Met meer dan 140 vrijwilligers kan het ook niet anders. Vrijwillers die zich met plezier inzetten om er ook dit jaar terug een groot succes van te maken. Net zoals andere jaren kan je op Winterleie alles vinden waar je hartje naar verlangt. Van leuke kinderanimatie tot live muziek met optredens van BAM, the Flemish Caledonian Pipes & Drums, Les Amies de Charles, Margriet en Celien Hermans en Old Town Lewis.

Met meer dan 25 kerstkramen vol lekkers en originele kerstcadeautjes ben je een tijdje zoet. Of je nu uitkijkt naar een gepimpte hot chocolate, een dreupel, glühwein, lekker frietje, raclette, pasta, burger of zoveel meer… Noem het en het is er!
En dat alles voor het goede doel. Terwijl u geniet met het gezin of lekker bijpraat met uw buur of zelfs uw schoonmoeder, steunt u dus het goede doel. De winst van Winterleie zal ook dit jaar doorgestort worden naar leefgroepen van DVC Heilig Hart. Met dit extra budget gaan leefgroepen op uitstap of kamp of kan extra spel- en muziekmateriaal aangekocht worden.

Kom dus genieten van de feeërieke kerstsfeer aan de oevers van de Leie.
Iedereen is welkom op zaterdag 16 december van 14u tot 22u in de Leietuin thv Leernsesteenweg 53.
Je kan Winterleie kerstmarkt volgen op Instagram of Facebook.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...