Warm Welkom op Wontergem Wintert: Gezellige Wintermarkt en Meer!

Wontergem maakt zich op voor een betoverende winterervaring komende VRIJDAG 8 DECEMBER vanaf 18u, want het Oudercomité, Feestcomité Tzalwerewazijn, Buyssecomité, en FERM Wontergem bundelen hun krachten om “Wontergem Wintert” te presenteren. Deze supergezellige wintermarkt belooft een sfeervolle dag vol hapjes, drankjes, vermaak voor alle leeftijden, en bovenal, warme gezelligheid.

Wat kun je verwachten?

Op “Wontergem Wintert” vind je een scala aan kraampjes met unieke kerstkaarten, betoverende kerstgeschenken en nog veel meer. Voor de kleintjes is er een heus rad van fortuin en blikwerpen met leuke prijsjes, zodat ook zij volop kunnen genieten van de feestelijke sfeer.

Culinaire Verleidingen

Laat je smaakpapillen verwennen, want er is een overvloed aan lekkernijen beschikbaar. Kleed je warm aan en geniet van een heerlijke glühwein, een opwarmend jeneverke, of een dampende kop warme chocolademelk. De Apres ski bar staat paraat om je te verwelkomen in een gezellige sfeer.

Sportieve Fun

Voor de sportievelingen onder ons is er de mogelijkheid om de kuitjes goed in te smeren en deel te nemen aan de Buysse loop of kidsrun. De 5 km wegwedstrijd belooft een energieke ervaring te worden met beats en lights voor zowel jong als oud. Bij deelname aan de Buysserun wachten er diverse podiumprijzen en een goodiebag op je.

Hoe deelnemen?

Schrijf je snel in, stuur een e-mail naar [email protected]. Deze sportieve activiteit wordt mogelijk gemaakt in samenwerking met SPORT Vlaanderen.

Allen Welkom!

Kortom, “Wontergem Wintert” belooft een onvergetelijke winterdag te worden voor het hele gezin. Mis deze eerste editie niet en kom genieten van de warme sfeer, culinaire hoogstandjes en sportieve fun. Allen welkom op deze gezellige wintermarkt in het hart van Wontergem!

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...