28ste Eetfestijn VTI Deinze

Het VTI-eetfestijn is uitgegroeid tot een vaste waarde in onze regio. Vorig jaar hebben we ons traditioneel eetfestijn opnieuw kunnen opstarten. Heel wat families, oud-leerlingen en bedrijven vonden de weg terug om ons te steunen.

Daarom zijn we verheugd u samen met familie, vrienden en kennissen opnieuw te kunnen uitnodigen naar het 28ste VTI-eetfestijn op zondag 4 februari 2024 in de Brielpoort van Deinze.  In het pedagogisch project van onze school leggen wij de nadruk op een gezonde leefstijl en een aangename schoolomgeving. Zo worden op school geen suikerhoudende frisdranken meer verkocht en installeerden we in de plaats twee drinkwaterfonteinen waar de leerlingen gratis water kunnen tappen. Daarom gaat de opbrengst van het eetfestijn naar de aankoop van herbruikbare waterflessen voor al onze leerlingen en het verfraaien van de fietsstelplaats.

Wie het VTI wil steunen, is van harte welkom. Vanaf 11.15 uur bent u welkom voor het aperitief en vanaf 12.00 uur kan u aanschuiven aan het buffet. U heeft de keuze uit vegetarisch stoofpotje, warme beenham of warme Noorse zalmschotel met frietjes en groenten. Voor de kinderen voorzien we balletjes in tomatensaus eveneens met frietjes. Voor het dessert kan men vooraf kiezen uit een confituurtaartje, een eclair, een valentijnsgebak of een chocomousse.

Er is gelegenheid om deel te nemen aan de tombola bestaande uit 30 prachtige hoofdprijzen (helivluchten, gereedschappen, waardebonnen, speelgoed, wijnpakketten …).
Inschrijven kan nog tot en met 30 januari 2024 via de webshoplink https://eetfestijn.vtideinze.be, op www.vtideinze.be of via de QR-code. Meer info op de website en op onze facebookpagina www.facebook.com/deinzevti. Wees snel want de plaatsen zijn beperkt!

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...