Madame Zsazsa deelt haar expertise tijdens het 50-jarig jubileum van VELT in Deinze-Nevele

Ter ere van het 50-jarig jubileum van VELT, de Vereniging voor Ecologisch Leven en Tuinieren, verwelkomt VELT met enthousiasme madame Zsazsa als speciale gast op hun nieuwjaarsevenement. Dit feestelijke gebeuren vindt plaats op 25 januari 2024 in zaal De Klaproos, gelegen aan de Stationsstraat 20 in Landegem.

Madame Zsazsa, een bekende en gevierde auteur van boeken over de eetbare tuin en de heerlijke recepten die je kunt bereiden met je eigen oogst, zal een informatieve sessie verzorgen over de Eetbare Tuin in Nevele. Of je nu twijfelt over het opstarten van je eigen moestuin of al een doorgewinterde tuinier bent die wel wat handige tips en trucs kan gebruiken, deze lezing is voor jou!

Madame Zsazsa zal een scala aan bekende en minder bekende groenten meebrengen, terwijl ze haar kennis deelt die ze in de afgelopen 15 jaar heeft opgedaan. Kom langs en ontdek hoe je je moestuin zo efficiënt mogelijk kunt benutten, leer over groenbemesters, begrijp het belang van mulchen en compost, ontdek de geheimen van combinatieteelt en tussenbeplanting, en leer slim om te gaan met voor- en nateelt. De serre krijgt eveneens de nodige aandacht!

Alle belangstellenden worden verwacht om 19.30 uur in zaal De Klaproos te Landegem. Na de lezing organiseert VELT Leieland een nieuwjaarsreceptie voor haar leden en geïnteresseerde niet-leden.

Deelname is gratis, maar inschrijven is verplicht via [email protected]. VELT kijkt ernaar uit om samen met jou en madame Zsazsa het nieuwe jaar feestelijk in te luiden en de passie voor ecologisch tuinieren te delen.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...