Repair Café Deinze: Vrijwilligers gezocht en een hartelijk welkom voor bezoekers!

Vrijwilligers bundelen hun krachten om kapotte voorwerpen te repareren en zo bij te dragen aan een duurzamere toekomst. Repair Café Deinze kan jouw hulp goed gebruiken. Ze zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers om deze bijeenkomst tot een succes te maken.

Vrijwilligers Gezocht! Of je nu een doorgewinterde reparateur bent of gewoon nieuwsgierig bent naar reparatietechnieken, jouw betrokkenheid is van onschatbare waarde. Samen kunnen we een positieve impact hebben op ons milieu en de wegwerpmaatschappij uitdagen.

Reserveer in je agenda: Zaterdag 24 februari, 10u tot 13u. Locatie: Leiepoort Sint-Theresia, Gentstraat 37, Deinze

Als je wilt bijdragen aan deze Repair Café in Deinze, neem dan contact op met de organisatoren om je aan te melden of voor meer informatie. Vrijwilligers kunnen zich hier aanmelden – Repair Café Deinze

Als je niet zo handig bent met reparaties, maak je geen zorgen! We nodigen je van harte uit om de bijeenkomst van het Repair Café Deinze bij te wonen op zaterdag 24 februari. Breng je kapotte spullen mee en ontmoet de deskundige vrijwilligers die je graag helpen om ze weer tot leven te brengen.

Bij het Repair Café betaal je alleen voor de vervangstukken die worden gebruikt, en een vrije bijdrage wordt op prijs gesteld. Dit is een uitstekende gelegenheid om niet alleen je spullen te laten herstellen, maar ook om deel uit te maken van de groeiende gemeenschap die zich inzet voor duurzaamheid.

Het Repair Café Deinze is een stap in de goede richting voor onze stad. Laten we samen streven naar een duurzamere toekomst door deel te nemen aan dit gemeenschapsinitiatief. We hopen je te zien op zaterdag 24 februari!

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...