Beleef het sportreferendum 2023 Deinzevanop de eerste rij en stem op jouw favoriet

De sportieve prestaties van 2023 worden op 1 maart gehuldigd in Leietheater. Er is dit jaar ook een publieksprijs, waarvoor je tussen 12 en 23 februari een stem kan uitbrengen. Zin om dit unieke event vanop de eerste rij te beleven? De ticketverkoop start op 5 februari om 9 u. via www.leietheater.be

De organisatie van het sportreferendum is een vaste waarde in stad Deinze. We merken jaar na jaar op dat de bereidheid en interesse om hieraan deel te nemen telkens stijgt. Op vrijdag 1 maart worden vanaf 20 u. in Leietheater de Deinse sportieve prestaties van 2023 gehuldigd. Dit jaar ontving de dienst Sport en Recreatie niet minder dan 59 kandidaturen, een recordaantal! De jury kiest winnaars in tien verschillende categorieën: beloftevolle jongere, jeugdploeg, G-sport, recreatiesport, trainer van het jaar, sportvrouw, sportman, internationale prestatie van het jaar, sportclub en sportverdienste. Daarnaast organiseert de dienst Sport en Recreatie een extra overkoepelende trofee: de publieksprijs.

“Alle Deinzenaars kunnen 1 stem uitbrengen op hun favoriet voor de publieksprijs”, zegt schepen van sport Sofie D’hondt. “Stemmen kan vanaf maandag 12 februari tot en met vrijdag 23 februari 2024. Er kan slechts 1 stem gegeven worden over alle categorieën heen, voor de sportclubs kan je niet stemmen. Alle kandidaten, prestaties en het stemformulier kan je terugvinden via www.deinze.be/sportreferendum2023.”

TicketverkoopGrijp je kans en beleef het sportreferendum dit jaar live vanop de eerste rij. Vanaf maandag 5 februari 2024 om 9 uur gaat de ticketverkoop van start om dit unieke event mee te beleven in Leietheater. Voor 12 euro per persoon beleef je een fantastische sportavond met verschillende uitreikingen en acts. Aansluitend kan er tijdens de receptie gezellig nagepraat worden. Tickets kan je aankopen via de online ticketshop van Leietheater op www.leietheater.be.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...