Kom met Valentijn winkelen in Deinze en maak kans op een romantisch etentje

Met Valentijn gaan heel wat mensen op zoek naar een mooi geschenk om hun geliefde te verrassen. Deinze Winkelstad vzw en Stad Deinze zorgen ervoor dat deze liefdevolle periode niet onopgemerkt voorbijgaat en organiseren een Valentijnactie. Wie tussen 6 en 18 februari komt Valentijnshoppen in Deinze en deelgemeenten maakt kans om een romantisch etentje voor twee personen te winnen.

Foto: Deinze Winkelstad

14 februari is de dag van de liefde en het uitgelezen moment om je geliefde iets moois te schenken. 

“Dankzij het grote en diverse aanbod van handelszaken heeft stad Deinze heel wat te bieden op het vlak van Valentijngeschenken: geschenken-, juwelen-, bloemen-, boeken-, lingerie-, praline- en decoratiewinkels en nog zoveel meer” klinkt het bij Filip Vervaeke, schepen bevoegd voor lokale economie. 

”Om deze liefdevolle periode niet onopgemerkt voorbij te laten gaan en om het lokale winkelen aan te moedigen organiseert Deinze Winkelstad in samenwerking met de Stad een Valentijnactie .Wie tussen 6 februari en 18 februari komt winkelen in Deinze en deelgemeenten scant een QR-code of vult een deelnameformulier in dat je deponeert in de inzamelbox bij het onthaal in dienstencentrum Leiespiegel, Brielstraat 2 en in het gemeentehuis Nevele, Cyriel Buyssestraat 15 tijdens de openingsuren. Zo maak je kans om een romantisch etentje voor twee personen te winnen. Er worden 25 etentjes verloot in telkens een ander restaurant in Deinze en deelgemeenten.”

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...