Succesvolle eindejaaractie Deinze Winkelstad

Deinze Winkelstad vzw organiseerde eind 2023 in samenwerking met Stad Deinze zijn traditionele eindejaaractie. Op dinsdag 6 februari werden 200 winnaars geloot uit 14.023 deelnames via het formulier of via de QR-code. De gelukkigen winnen een digitale Deinse cadeaubon ter waarde van 100 euro die ze kunnen besteden bij meer dan 200 Deinse handelszaken. 

Tussen 9 december 2023 en 7 januari 2024 organiseerde Deinze Winkelstad in samenwerking met Stad Deinze een eindejaaractie met een prijzenpot van 20.000 euro. Bij een aankoop in een deelnemende Deinse handelszaak kreeg je een deelnameformulier. Ingevulde formulieren kon je deponeren in het dienstencentrum Leiespiegel of in het gemeentehuis Nevele. Er werden maar liefst 14.023 deelnameformulieren verzameld tegenover 13.211 in 2023. 

Op 6 februari had de prijstrekking plaats. Er werden 200 winnaars geloot die een digitale Deinse cadeaubon winnen ter waarde van 100 euro. De cadeaubonnen zijn een jaar geldig en kunnen gebruikt worden bij meer dan 200 Deinse handelszaken.

Bovendien werden ook twee winnaars geloot die een cadeaubon ter waarde van 250 euro krijgen omdat ze een leuke selfie namen aan de kerstboom in het centrum van Deinze of Landegem.

“De actie was een groot succes! Door Deinse cadeaubonnen aan de winnaars te geven, promoten we het lokaal winkelen en steunen we de lokale handelaars” zegt Hans D’Hulster, voorzitter van Deinze Winkelstad. Filip Vervaeke, schepen bevoegd voor Lokale Economie, vult aan: “Wij merken op dat er steeds meer consumenten gebruik maken van de digitale cadeaubonnen van Stad Deinze. Het aantal handelaren dat deelneemt op het platform blijft jaarlijks stijgen. Er zijn op heden 219 geregistreerde handelaars op grondgebied Deinze. Elke handelaar in Deinze kan zich gratis registreren op het cadeaubonprogramma, dat beheerd wordt door de dienst Lokale Economie.”

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...