Drinks4U: De nieuwe toeristische hotspot in Deinze, the place to beer!

Begin deze maand verwelkomde Drinks4U een bus vol Engelse bierliefhebbers die verlangden om zich onder te dompelen in onze rijke biercultuur. Terwijl ze een rondreis maakten door de regio, waarbij ze een paar brouwerijen bezochten en de essentie van de Vlaamse brouwtradities beleefden, maakten ze een belangrijke tussenstop bij Drinks4U, de hotspot voor bierliefhebbers!

Meer info? Bezoek hun facebook pagina!

Met de rekken gevuld met een indrukwekkende reeks brouwsels en internationale favorieten, heeft Drinks4U zich snel gevestigd als een must-visit bestemming voor degenen die de beste drankjes willen proeven die België te bieden heeft.

Van de klassieke Trappist, ales tot innovatieve ambachtelijke brouwsels, de winkel heeft een gevarieerde selectie die aan elk gehemelte voldeed. De Engelse bezoekers voelden zich overweldigd door de enorme keuze.

Wat de toeristen echter echt “bloody flabbergasted” maakte, was niet alleen het assortiment aan bieren, maar ook de passie en expertise van de uitbaters. Terwijl ze door de gangen liepen, werden ze begroet met deskundige aanbevelingen, die hen door de Vlaamse brouwtradities leidden.

Voor de Engelse bierliefhebbers was Drinks4U een leuke tussenstop op hun reisroute. Hier in ons Deinze vonden ze een plek waar hun liefde voor bier niet alleen werd begrepen maar ook werd gevierd 😉

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...