Droom jij ook van een eigen handelszaak?

Deinze Winkelstad vzw lanceert in samenwerking met Stad Deinze een nieuwe campagne Bloei langs de Leie, zonder terug te Deinzen. De campagne wil nieuwe handelaars aantrekken naar het centrum van Deinze om het winkelaanbod nog diverser en aantrekkelijker te maken.

“Deinze Winkelstad lanceert de campagne Bloei langs de Leie, zonder terug te deinzen. Hiermee wil ze vooral nieuwe potentiële handelaars aantrekken om een handelszaak te starten in Deinze. Maar ook ondernemers die hun zaak willen uitbreiden of verhuizen en lokale vastgoedeigenaars en -makelaars die commerciële ruimtes in het centrum beheren wil ze met deze campagne bereiken. Deinze Winkelstad zet niet alleen in op het lokken van nieuwe klanten in onze stad. Ook het aantrekken van nieuwe handelaars is een aandachtspunt”, vertelt de voorzitter van Deinze Winkelstad Hans D’Hulster. “Via diverse kanalen zoals sociale media, radio, advertenties en nieuwsbrieven willen wij onze doelgroep bereiken. Een opvallende visual brengt deze campagne in beeld.”

“Het campagnebeeld wordt onder de vorm van een sticker op het uitstalraam van elk leegstaand handelspand aangebracht. Zo zetten we het pand ook meer in de kijker. Een sticker is verkrijgbaar bij de dienst Lokale Economie”, vult burgemeester Jan Vermeulen aan.

“Het stadsbestuur voorziet diverse subsidies om starters een duwtje in de rug te geven. Zo is er de subsidie voor startende ondernemers (tot 2.500 euro). Voor wie zich wil vestigen in het centrumgebied zijn er ook nog de subsidie voor een nieuwe handelszaak in de Tolpoortstraat en een subsidie voor renovatie en verfraaiing van het handelspand. Deze laatste kunnen gecombineerd worden tot 15.000 euro” zegt Filip Vervaeke, schepen bevoegd voor lokale economie.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...