GRATIS CD-voorstelling met Peruaanse pianomuziek in Kade, Deinze

Ward De Vleeschhouwer, een veelzijdig artiest als pianist, componist en soundpainter, nodigt jullie uit voor een bijzondere avond vol muzikale ontdekkingen. Als lid van het Extended Music collective en het Safety Last Soundpainting Ensemble heeft De Vleeschhouwer zijn sporen verdiend in diverse muziekgenres. Zijn passie strekt zich uit van het hedendaagse klassieke repertoire tot aan de kleurrijke klanken van Peru.

In 2013 bracht De Vleeschhouwer zijn eerste solo-cd uit, gewijd aan Peruaanse pianomuziek. Nu is het tijd voor de langverwachte opvolger: “Chicha Morada II”. Op 27 april om 19.00 uur vindt de officiële release plaats in KADE (Kunstacademie Deinze), in de intieme setting van de Donzaal.

Het belooft een avond vol culturele rijkdom te worden, waarbij naast de betoverende pianoklanken ook traditionele Peruaanse dansen ten gehore gebracht zullen worden. Maar dat is nog niet alles! Bezoekers kunnen tevens genieten van authentieke Peruaanse hapjes en drankjes, waardoor alle zintuigen geprikkeld zullen worden.

Geïnteresseerden worden vriendelijk uitgenodigd om zich in te schrijven via de website van Ward De Vleeschhouwer of door een e-mail te sturen naar [email protected]. De toegang is gratis, maar reserveren is verplicht om teleurstelling te voorkomen. Mis deze unieke ervaring niet en reserveer uw plek vandaag nog!

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...