Leerkrachten en (groot)ouders ’t Wilgennest op de planken

Gemeenteschool ’t Wilgennest stelt op 26, 27 en 28 april haar toneelstuk Ave René voor in de Klaproos in Landegem. Deze voorstelling is een voorbeeld van krachtige samenwerking tussen het schoolteam en de (groot)ouders. Tickets reserveren kan via www.gslandegem.be

“Gemeenteschool ’t Wilgennest vindt naschoolse activiteiten heel belangrijk”, vertelt Nathalie Lambrecht, schepen bevoegd voor onderwijs. “In 2019 bracht ze de musical ‘De Nachtegaal’ op de planken, de eerste musical in de geschiedenis van de school en in 2022 de musical ‘De Mestkever’. Beide waren een onverhoopt succes en dit schiep meteen nieuwe verwachtingen.”

Er is al jaren een zeer goede samenwerking tussen de leerkrachten van ’t Wilgennest en de (groot)ouders. Vandaar dat het idee groeide om samen de handen in elkaar te slaan en te werken aan een toneelvoorstelling voor en door leerkrachten en (groot)ouders. Het idee werd werkelijkheid en ondertussen zijn alle acteurs en actrices volop aan het repeteren voor het stuk Ave René, een komedie van Hilda Vleugels met een knipoog naar de geschiedenis. Door deze samenwerking is de band tussen leerkrachten en ouders nog sterker geworden. Dit bewijst dat we SAMEN school kunnen maken. De regie is in handen van Kurt Demeester.

Praktisch
De voorstellingen hebben plaats in de Klaproos (Stationsstraat 20, Landegem) op: 

  • Vrijdag 26 april om 19.30 uur  
  • Zaterdag 27 april om 19.30 uur 
  • Zondag 28 april om 14.30 uur

Tickets (10 euro volwassenen en 8 euro leerlingen) reserveren kan via de website: www.gslandegem.be

Info

GS ’t Wilgennest

Vosselarestraat 20, 9850 Deinze (Landegem)

0478 425 834

[email protected]

www.gslandegem.be

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...