N-VA Deinze maakt top drie bekend voor lokale verkiezingen

Na de lijsttrekker Bart Vermaercke maakt N-VA Deinze nu ook de kandidaten voor plaatsen twee en drie bekend.

Met maar liefst drie kandidaten is Deinze opnieuw goed vertegenwoordigd op de N-VA lijsten voor de verkiezingen van 9 juni ‘24. Deze drie kandidaten vormen meteen ook de top drie van N-VA Deinze bij de lokale verkiezingen van 13 oktober ’24.

Met Karlien De Paepe op plaats twee en Matthias Neirynck op plaats drie kiest N-VA Deinze voor continuïteit. Jan Vander Mijnsbrugge, voorzitter N-VA Deinze verklaart deze keuze: “Matthias vertegenwoordigt N-VA Deinze reeds twee legislaturen in de gemeenteraad van Deinze. Karlien is een gedreven lid van onze fractie die na de fusie met Nevele ons team vervoegde met ruime bestuurservaring”.

Bart Vermaercke vult aan: “Met dit team willen we niet alleen voor een sterke vertegenwoordiging zorgen van Deinze op hoger niveau. Ook lokaal zullen we met deze ervaren en sterke persoonlijkheden klaar staan om de Deinzenaar te vertegenwoordigen.”

Matthias en Karlien hebben er zin in: “We gaan ervoor om ons programma en onszelf aan de kiezer voor te stellen. Het verhaal van de N-VA is een verhaal van Deinze waar Vlamingen thuis zijn. Een warme, gezonde en aangename thuis, veilig, welvarend en bestuurd als een goede huisvader. “

Foto: van links naar rechts Bart, Karlien en Matthias (resp. 1, 2 en 3 en voorziter Jan)

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...