Gratis LeieBeat Festival voor de Deinse jeugd

Op vrijdag 21 juni zetten we in Deinze de vakantieperiode in! Na de examens beloont de Stad graag alle Deinse scholieren met een heus festival van 14 tot 20 uur in het Martinuspark. De toegang is gratis.

Om de zomer op een fijne manier in te zetten en de scholieren uit Deinze een leuke startactiviteit aan te bieden, organiseert de Stad op vrijdag 21 juni van 14 tot 20 uur een muziekfestival in het Martinuspark.

“Verwacht je aan een namiddag vol dj-talent”, vertelt Bruno Dhaenens, schepen bevoegd voor evenementen. “We geven het podium met veel plezier aan lokaal talent en aan de grote namen binnen het vak. Kom genieten van DJ Flying Eagle, DJ F.R.A.N.K., DJ Simplex, Jamie-Lee Six & Louis XIV en VIKTOR.

Na zijn passage op de Deinse feesten vorig jaar komt Viktor Verhulst met plezier terug naar onze stad. We willen met het festival de Deinse jeugd een fantastische start van de zomervakantie aanbieden.”

“Dit festival is een geweldige manier om de zomer te beginnen en de scholieren te belonen voor hun harde werk. We zijn blij dat we een evenement kunnen bieden dat zowel leuk als veilig is voor onze jeugd,” voegt burgemeester Jan Vermeulen toe.

De toegang tot het festival is gratis. Alcohol wordt alleen geschonken aan 16+ en er zal een flessenverbod zijn via een controle bij de ingang. Ook de jeugdopbouwwerkers en Drugpunt verlenen hun medewerking aan het event. Bij slecht weer verhuist het festival naar de Brielpoort.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...