Party work-out ten voordele van Kom op tegen Kanker

Naar jaarlijkse traditie organiseerde de dienst Sport en Recreatie op maandag 25 maart in de Brielpoort een party work-out ten voordele van een goed doel. Dit jaar ging de opbrengst van 1.564 euro naar Kom op tegen Kanker.

Omdat Deinze mee supportert voor de topsporters in de Olympische Spelen zijn we één van de Gouden VIP2024 ‘Vlamingen in Parijs-steden’.

De party work-out had plaats op maandag 25 maart in de Brielpoort. Maar liefst 315 deelnemers gooiden de benen los op stevige beats. Het enthousiasme van de deelnemers en lesgevers sprong er af. Meedoen en plezier maken, daar ging het om. De opbrengst van 1.564 euro werd integraal aan Kom op tegen Kanker geschonken.

“We zijn niet alleen een sportstad, maar ook een stad met een warm hart. We zijn blij dat de dienst Sport en Recreatie kon bijdragen aan het goede doel dankzij deze party work-out”, zegt Sofie Dhondt, schepen bevoegd voor Sport.

Kijk je al uit naar de volgende editie? Noteer dan alvast maandag 31 maart 2025 in jouw agenda!

VIP2024-campagne van Sport Vlaanderen 

De campagne ‘Vlamingen in Parijs’ (VIP2024) van Sport Vlaanderen bracht de Olympische spirit de voorbije maanden naar tal van scholen, sportclubs, steden en gemeenten. De topsporters, die binnenkort vertrekken naar de Olympische Spelen, namen hen op sleeptouw met verschillende opdrachten om hun leerlingen, leden en inwoners zich te laten opwarmen voor de Spelen.

Ook Deinze supportert mee voor de Olympische Spelen en ging met succes de drie VIP2024-uitdagingen van Sport Vlaanderen aan.

Op die manier werden we een van de Gouden VIP2024 (Vlamingen in Parijs)-steden.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...