Motorrijder overlijdt na aanrijding met vrachtwagen in Deinze

Motorrijder overlijdt na aanrijding met vrachtwagen in Deinze
In Deinze is gisterenavond (15/11/2007) een motorrijder om het leven gekomen toen hij onder een vrachtwagen belandde. Het ongeval gebeurde omstreeks 21u30 op het kruispunt van de Gaversesteenweg en de Karreweg.

De exacte omstandigheden van het ongeval zijn nog niet bekend. De aanrijding gebeurde aan een kruispunt met verkeerslichten. Het parket van Gent heeft een verkeersdeskundige aangesteld om de oorzaak van het ongeval te achterhalen. Het slachtoffer zou een 22-jarige man zijn, maar dat werd nog niet bevestigd.
De rijbaan is ter hoogte van de Karreweg in beide richtingen versperd. Er is een omleiding.

{mosmap width='100%'|height='400'|lat='50.9609'|lon='3.554313'|zoom='4'| zoomType='Large'|zoomNew='0'|mapType='Hybrid'| showMaptype='1'|overview='0'|text='Kruispunt Karreweg – Gaversesteenweg'|lang=''}

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...