Woningbrand te Machelen

Dinsdagavond (20/11) rond 17.20u merkte een bewoner van de Petegemstraat in Machelen op dat de rolluiken van haar woning neer waren, niettegenstaande ze bij vertrek open waren. Bij het betreden van de woning bleek een brand gewoed te hebben in de woonkamer. De brandweer van Deinze werd erbij geroepen, maar die kon enkel vaststellen dat het vuur door zuurstofgebrek uit zichzelf was gedoofd.

Na onderzoek bleek dat een dekentje, dat bij het houtvuur lag voor het hondje des huizes, vuur had gevat. Het hondje heeft het dekentje naar de salon gesleept waardoor ook de rest van de kamer in vlammen opging. Er werd nog een poging ondernomen om het hondje te reanimeren, maar alle pogingen bleken vruchteloos.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...