Police-on-web

Police-on-web heeft in de regio een voorzichtige start gekend. Dat blijkt uit de cijfers die hieromtrent bekend gemaakt werden door minister van Binnenlandse Zaken Patrick Dewael.

In de politiezone Deinze-Zulte kwamen slechts drie klachten voor fietsdiefstallen binnen. 

Sinds 7 juni kunnen alle burgers via internet aangifte doen van fietsdiefstallen, winkeldiefstallen, vandalisme en graffiti. In de periode vanaf 7 juni tot 31 oktober werden in gans het land 1.028 klachten verzameld. De politie is verplicht elke klacht te behandelen.

De start van police-on-web is dus zeer voorzichtig geweest. Het politiepersoneel werd in elk geval gesensibiliseerd met de bedoeling police-on-web zo breed mogelijk bekend te maken. Zo zijn er een groot aantal posters en vouwblaadjes ter beschikking gesteld. Er is de politie ook gevraagd police-on-web extra te promoten tijdens opendeurdagen.

police-on-web

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...