Deinze getroffen door golf van stookoliediefstallen

Enkele weken geleden werd in Deinze en Machelen stookolie gestolen in twee scholen. Maar dinsdag werden nu ook particulieren het slachtoffer. De dieven waren ondermeer actief in Bachte. In de Filliersdreef werd de tank van een vrachtwagen leeggepompt. De afsluitdop werd beschadigd en een rubberen slang om de diesel over te pompen werd door de daders achtergelaten. In de Schipdonkstraat werd 1500 liter stookolie gestolen uit een opslagtank op de oprit van een woning. Ook uit een vrachtwagen die geparkeerd stond in de Peter Benoitlaan werd ongeveer 450 liter diesel gestolen.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...