Werkbezoek stadsbestuur Deinze aan Temse

Dinsdag heeft het stadsbestuur van Deinze een werkbezoek gebracht aan administratief centrum De Zaat te Temse. Dit centrum geniet heel wat belangstelling van toeristen en dagjesmensen maar ook van architecten en ingenieurs.

Het stadsbestuur van Deinze zit ook zoals vele andere gemeenten in ons land met een cruciale vraag: renoveren we ons bestaand stadshuis of wordt er gekozen voor een totaal nieuw stadshuis. De burgemeester en gemeentesecretaris van Temse gaven een uitvoerige uiteenzetting over het functioneren van hun adminsitratief centrum De Zaat. Daarna kregen de burgemeester en zijn delegatie een rondleiding in het gebouw en zijn inrichting, deze waren onder de indruk. Binnenkort moet het stadsbestuur de knoop doorhakken wat ze zullen doen met het stadshuis.

Dit vind je misschien ook leuk...