Sportac 86 wint zeven medailles op Oost-Vlaamse kampioenschappen acrobatische gymnastiek

Vrijdag werd het Sportreferendum 2007 georganiseerd door de stedelijke sportraad en het stadsbestuur. Sportac 86 was de winnende club. Begin  deze maand behaalden zij trouwens op de kampioenschappen Oost-Vlaanderen acrobatische gymnastiek in Mariakerke niet minder dan vijf gouden, één zilveren en twee bronzen medailles.

Sportac86 - Deinze
Foto: Sportac86

Een aantal van de medaillewinnaars: Tamara De Vos, Pauline Teirlinck, Nicolas Vleeshouwers, Laura Van Torhaut, Lieselot De Wulf, Camille Van Betsbrugge, Julie Schoutteten, Sanne Van Overberghe, Maite Everaert, Lara Schollier, Nikki Snel, Yana Neudakh, Tatjana De Vos, Florence Henrist

www.sportac86.be
 
Stefaan De Groote

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...