Door de ogen van… Jasmine Debels, Robert Parasie… een inspirerende fototentoonstelling.

Deinze foto tentoonstelling De CederEen vijf-tal jaren geleden ontmoeten Jasmine en Robert elkaar tussen de wandelbroeken, wandelschoenen en fietstassen. Babbelen  over van alles en nog wat, want babbelen kunnen beiden goed.

Pas een twee-tal jaren geleden gaan ze echter over fotografie gaan spreken, wanneer Jasmine een reportage over Nepal maakt. Robert is één van de kijkers. Ook hij is al jaren met reizen en fotografie bezig, anders en toch niet zo anders of juist wel. Eind 2007 "Zouden we niet samen tentoonstellen?"

Ze tonen jullie hun afzonderlijke werken samen. Werken van beiden niet door elkaar, wel naast elkaar net als hun ogen wanneer deze naar buiten kijken. Een "inspirerende tentoonstelling" waar jullie kunnen genieten van hun andere kijk op de wereld, deze van Jasmine en deze van Robert, deze van Robert en deze van Jasmine.

Van 22 februari 2008 tot 30 maart 2008 in De Ceder te Astene


Site Jasmine: www.jadejade.be
Site Robert: http://parasie.spaces.live.com/default.aspx
 
Waar: DeCeder, Parijsestraat 34, 9800 Deinze. Tel: 09/381 58 85  Site: www.deceder.be

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...