Jazz Palace

Binnenkort gekend door iedere Deinzenaar! Het is een project ontstaan in de zomer van 2007 van Cultuurshok. 10 jongeren uit Deinze zijn een week bezig geweest met echte jazz nummers onder handen te nemen, dit in het repetitie lokaal van Zaal Palace. Vandaar ook de naam die eruit voortgegroeid is "Jazz Palace". Een paleis van jazz omschrijven ze het zelf. De nummers die ze brengen zijn echte toppers van Miles Davis tot Herbie Hancock. Dit alles onder leiding van Dominique Vantomme (pianist bij An Pierlé) en Jan De Neve die het project muzikaal leiden.

 Jazz Palace

Vorig jaar heeft Jazz Palace al opgetreden op Zijspoor dit in het station van Deinze (foto zijn hier te bekijken http://www.music-at-deinze.be/html/?i=5&boek=53)

Op vrijdag 4 april speelt Jazz Palace op Lazy Friday het voorprogramma van Tom Pintens, de gitarist van Zita Swoon die zijn eigen nederlandstalige songs brengt. Dit heeft plaats in zaal Rekkelinge te Deinze.
Jazz Palace begint er aan om 20u30, wees dus op tijd is de boodschap!

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...