Dienstenthuis Deinze van Start!

Dienstenthuis, opgericht in 2004, breidt uit! Onlangs werd het 20e kantoor geopend in Deinze.

Dienstenthuis is een bedrijf dat zich toelegt op het verzorgen van huishoudelijke taken in het kader van de Dienstencheques. Momenteel stelt Dienstenthuis meer dan 2000 thuishelpers te werk in Vlaanderen en Brussel, allen met een contract van onbepaalde duur!

Specialisatie is het grote geheim van dit succes. U kan er enkel terecht via het systeem van de dienstencheques. Hierdoor heeft Dienstenthuis een expertise opgebouwd om de juiste mensen op de juiste plaats te selecteren.

deinze - dienstenthuis

Dienstenthuis richt zich enerzijds tot alle particulieren die hulp in huis wensen zodat er voor hen meer quality-time overblijft. Tweeverdieners, alleenstaanden, iets oudere mensen, iedereen is er welkom. U vertelt ons waarvoor (poetsen, strijken, koken, …), wanneer (welke dagen en hoeveel uur per dag) en waar (uw privé-adres) u een gemotiveerde thuishelper wil tewerkstellen. De klanten kunnen ook een bezoek verwachten zodat zij, en de toekomstige thuishelper, niet voor verassingen komen te staan.

Anderzijds kunnen alle gemotiveerde mensen zich aanbieden bij Stijn en Els. De persoonlijke service zal hen ongetwijfeld aangenaam verassen. Dienstenthuis biedt een coaching aan door werkbegeleiders, aangepaste opleidingen op maat en de werkplaats / werkuren worden afgestemd zoals de thuishelper dat wil.

Stijn en Els kan u bereiken te Deinze, Markt 30. Telefonisch op 09/387.78.40 of per mail : [email protected]  en neem al eens een kijkje op de website www.dienstenthuis.be

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...