Actie Fietsersbond aan beide academies

Deze week voert de Fietsersbond actie aan de beide academies van Deinze. Zowel aan de muziek- als aan de tekenacademie proberen leden van de vereniging ouders te overtuigen om hun kinderen met de fiets naar school te brengen.

Vorig jaar hield de Fietsersbond al een gelijkaardige actie, maar nog steeds worden de kinderen met de auto gebracht en wordt er stilgestaan of geparkeerd op het fietspad of het zebrapad.

Met de actie wil de Fietsersbond vooral de onveilige situatie voor de fietsers en voetgangers aan de academies aankaarten. Mochten er veel meer ouders en hun kinderen met de fiets naar de academies komen, zou volgens de bond het milieu er wel bij varen en brandstof worden uitgespaard. De Fietsersbond houdt de sensibiliseringsactie tot en met zaterdag.

Stefaan De Groote

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...