Korte berichten

24-09-2008 Varia Op de Kouter vatte een grote houtmijt vuur.Ze was geplaatst naast een woning. Een voorbijganger verwittigde de bewoners en de hulpdiensten. Vermoedelijk is de brand ontstaan door een glinster uit de schoorsteen.


23-09-2008 Criminaliteit In de Peter Benoitlaan, ter hoogte van de St Vincentiusschool, werd de linkervoorruit van een personenwagen Mini Cooper door onbekenden ingeslagen. Er werd niets uit het voertuig gestolen.


23-09-2008 Criminaliteit Deze nacht hoorde een bewoner uit de Knokstraat te Zulte verdachte geluiden aan zijn woning. Toen hij een rolluik optrok zag hij iemand vluchten van zijn erf. De lokale politie werd verwittigd. Samen met de politie van de zone Mira (Waregem) en de zone Vlaamse Ardennen (Kruishoutem) werd naar mogelijkse verdachte personen of voertuigen gezocht, evenwel zonder resultaat. Aan de woning werden braaksporen gevonden ter hoogte van een zijdeur. De daders zijn de woning niet binnengeraakt.


23-09-2008 Varia Een voorbijganger merkte deze nacht een brandend voertuig op langsheen de Leernsesteenweg te Deinze. Het voertuig, een personenwagen OPEL Astra, stond geparkeerd op de terreinen van de firma Access. De brandweer kon de brand blussen. Er werden geen sporen aangetroffen die zouden wijzen in de richting van kwaad opzet. De brand zou accidenteel zijn ontstaan.
Info: http://www.politiedeinzezulte.be/

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...