HEMA bestormt vestigingen

Hema DeinzeZeven plaatsen in België en Nederland hebben sinds deze week allemaal een eigen HEMA vestiging. Hiermee komt het totale aantal nieuw geopende HEMA-vestigingen dit jaar op vijfendertig. Tielt, Deinze, Oirschot, Prinsenbeek, Zwolle, Rotterdam en Ter Aar zijn de plekken waar de oer-Hollandse formule afgelopen week haar deuren opende.

55 filialen
Nog even een HEMA neemt de wereld over! Begin 2008 sprak HEMA directievoorzitter Ronald van Zetten de ambitie uit de komende jaren met gemiddeld vijftig vestigingen per jaar uit te breiden: "Amper tien maanden later openen we binnen één week zeven nieuwe vestigingen. En we zijn nog niet klaar, eind december hopen we in totaal zo'n 55 nieuwe filialen te hebben geopend", jubelt Van Zetten.

Internationaal
Met de opening van het 61ste en 62ste Belgische filiaal in Tielt en Deinze verstevigt HEMA haar basis op haar tweede thuismarkt en HEMA wil de komende jaren verder uitgroeien tot een internationale speler: "De afgelopen maanden hebben we bewezen dat wij snel kunnen inspelen op mooie en goede kansen. In eerste instantie zoeken wij daar naar in de landen waar wij reeds operationeel zijn, maar ook andere ons omringende landen sluiten we zeker niet uit."
Sinds 1925
HEMA is opgericht in 1926 te Amsterdam. HEMA heeft nu 362 vestigingen in Nederland, 62 vestigingen in België, drie in Luxemburg en acht vestigingen in Duitsland. De artikelen die te koop zijn bij HEMA zijn van het eigen HEMA merk en voor alle artikelen geldt een "niet tevreden, geld terug" garantie.

info: http://shoppen.blog.nl

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...