TTC Knal Deinze

Komende dinsdag ontvangt TTC Knal Deinze Etoile Basse Sambre op de ierde speeldag vierde speeldag in Super. Vooral Cedric en Lucovic treden aan met een pak vertrouwen na hun ongelooflijke prestatie dit weekend. Op het nationaal Jeugdcriterium tafeltennis in de hoogste reeks pakte Cedric Nuytinck alle tegenstand in met overmacht. A12 of B0 het maakte geen indruk. Ook tegen ons tweede goudhaantje, Ludovic Beirny, was zondag geen kruid gewassen. Behalve dan kruidje Cedric, die net iets te sterk bleek voor Ludovic. Een déjà-vu want vorige week op het juniorencriteruim van de provincie Oost Vlaandern kwamen ze elkaar tegen in de finale en bleek ook hier Cedric een maatje te groot voor Lodovic.
De jongenen van Knal draaien op volle toeren, nu nog Bradley Evans naar zijn niveau halen en het ziet er goed uit voor TTC Knal Deinze. Bradley is zeker gebeten om zijn eerste overwinningen in de Belgische Superdivisie te behalen.
EBS kan in zijn sterkste opstelling aantreden met Gregory Obert (A8) Maxime Barthelemey en Vanrossomme Emilien beiden B0.
Afwachten en duimen voor deze voor Knal belangrijke match.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...