Ondanks recessie stijgt cursistenaantal cvo Kisp Deinze met 37%

Ondanks de recessie stelt het centrum voor volwassenenonderwijs Kisp in Deinze vast dat volwassenen niet besparen op opleidingen.
Momenteel zijn bij cvo Kisp in Deinze al 440 cursisten ingeschreven voor de cursussen die begin februari starten. Vorig jaar waren dit er op hetzelfde ogenblik 321. Dit is een stijging met 37% en de inschrijvingen lopen nog steeds volop.
De computeropleidingen blijven populair. Ongeveer de helft van de ingeschrevenen kiest hiervoor. Dankzij het ruime aanbod zijn er momenteel nog enkele plaatsen vrij in de meeste cursussen. Er zijn zowel cursussen voor beginners als voor gevorderden. Daarnaast zijn er ook computercursussen voor senioren overdag.

Een kwart van de ingeschrevenen kiest voor een opleiding digitale fotografie. Alle basisopleidingen zijn volzet.
Daarnaast kent koken een blijvend succes (20 % van de cursisten). Ook hier kan men enkel nog inschrijven voor de meer gevorderde cursussen.

Inschrijven kan in het Kisp-secretariaat in de lokalen van het Sint-Vincentius en Vrij Handelsinstituut (Peter Benoitlaan 40, Deinze). Men kan er terecht van maandag tot donderdag van 18 tot 21 uur en woensdag van 15 tot 21 uur. Op www.kisp.be kan men checken of er nog plaats is in de opleiding die men wil volgen. Wie te laat is, kan vanaf mei inschrijven voor de opleidingen die in september starten.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...