Valentijnwandelaars van radio Tequila Deinze op bezoek bij Eurotuin en De Ceder

Op zondag 15 februari 2009 (in het Valentijnsweekend) organiseert radio Tequila de 5e Valentijnswandeling. Het wordt een proef- en sneukeltocht over ongeveer 9 km en zoals elk jaar is er ook nu weer een volledig nieuwe route.
De eerste halte is Eurotuin (naast Sparta Petegem). Bij het nuttigen van een natje en een droogje kunnen de wandelaars een babbeltje slaan met Winifred. Deze bekende kruidenvrouw uit Wondelgem zal enkele uren aanwezig zijn om de Valentijnstappers op te vangen.

De tweede halte is De Ceder. Ook hier wordt er gedacht aan de innerlijke mens. Maar er is meer! De tentoonstelling “Straffe Madammen”, een foto-expositie over 60 jaar vrouwenstemrecht, kan door de wandelaars bezocht worden. En al even exclusief kan er een bezoek gebracht worden aan de Cederboom, die sinds enkele maanden een echt kunstwerk geworden is.
De Valentijnswandeling eindigt waar ze begon: de studio’s van radio Tequila in de Bredestraat 107 in Deinze. Ook hier kan er nog geproefd worden en is er gelegenheid tot een drankje.

Wie wil inschrijven voor de Valentijnswandeling, doet dat op www.radiotequila.be of via [email protected]. Volwassenen betalen slechts 5,00 euro en kinderen (tot 12 jaar) 3,00 euro.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...